Użytkownik
NO TO CHŁOPAKI MUSIMY SIĘ SPOTKAĆ BO JEST MIEJSCOWA GDZIE TO MOŻNA ZROBIĆ TYLKO TRZEBA SIĘ ZGADAĆ I POWIEDZIEĆ KTO KIEDY MOŻNE. Właścicielka sali mówiła, że najlepiej byłoby żeby to było w tygodniu (raczej jest to konieczne). Sala jest otwarta do 20. Trzeba mieć legitymacje albo jakiś dowód osobowościowy i oczywiście modele. Sala znajduje się na Antoniukowskiej
Administrator
Ja sądzę że ze względu na dojeżdżających najlepszym rozwiązaniem są piątki po południu Ewentualnie soboty jeśli właściciel da zgodę.
No panowie! Czasn najwyższy brać się za pierwsze spotkanko . Teraz mi się będzie dopiero plan formował, ale jakby dało radę następny tydzień, niestety poza weekendem (piątek - sobota) było by genialnie.
Co Wy na to?
Ostatnio edytowany przez Heban (2009-09-29 23:04:48)
Gość
Siema
Ktoś tu wogóle zagląda? Ktoś bawi się w RC Drift w Białym?
Wróciłem w rodzinne strony po 3latach nieobecności i tak się właśnie zastanawiam czy ktokolwiek tutaj kombinuje z RC driftem, czy są jakieś ustawki... czy cokolwiek w temacie się dzieje.
Jak coś proszę o sygnał(najlepiej na mail mspidi@wp.pl), samemu jeździć to nuda a jak jest rywalizacja to i jest zabawa
Pozdro
SPIDI
Administrator
Na razie Krecik sprzedał TTke, a ja śmigam na swojej wykładzinie w szkole w Wysokiem Mazowieckiem. Jak z lataniem w wakacje w szkole to nie wiem, bo teraz jadę za granicę, może za 1 mies. będę wiedział. Pozdro
P.S. Z tego co pamiętam to masz X-T2 pro, zarejestruj się bo nie wiem czemu gość nie widzi SB.
Użytkownik
Spidi napisał:
Siema
Ktoś tu wogóle zagląda? Ktoś bawi się w RC Drift w Białym?
Wróciłem w rodzinne strony po 3latach nieobecności i tak się właśnie zastanawiam czy ktokolwiek tutaj kombinuje z RC driftem, czy są jakieś ustawki... czy cokolwiek w temacie się dzieje.
Jak coś proszę o sygnał(najlepiej na mail mspidi@wp.pl), samemu jeździć to nuda a jak jest rywalizacja to i jest zabawa
Pozdro
SPIDI
A to ty tez w temacie?
Dawaj znac jak cos, mozna sie zgadac.
Administrator
Ta salka to już pewnie nie jest aktualna , ale teraz w wakacje możemy się umówić w białym na jakimś parkingu marketowym chyba że przyjedziecie do mnie na wykładzinę do szkoły.
Administrator
Co do Białego to na tą chwilę nie mam rozeznania. Napisz na pdmrc.pl może tam ktoś się odezwie.